Ruta de senderisme de dificultat moderada.

 

Aquesta ruta és recomanada pel valor cultural (Església romànica de Santa Maria del Solà del segle XIII) i paisatgista (boscos de roures, pins, alzines i camps de conreu típics de la zona).

 

L'església no està oberta lliurement al públic. Cada any el Dilluns de Pasqua es pot visitar, és quan se celebra una trobada de veïns, ja que la devoció a la Mare de Déu del Solà encara està molt arrelada a la comarca.

 

La major part de la ruta es pertany al camí asfaltat, el camí de terra representa uns 2,5 km.

Ruta senderista de dificultat moderada pels camins de terra. Aquesta ruta és recomanada pel valor històric (Molí d'Aigua del 1888) i valor paisatgista (boscos de roures, pins i alzines i camps de conreus).

El Molí de Povia es troba a la finca privada, un tram del trajecte també és privat, per això es necessita el permís dels propietaris per fer aquest trajecte.

Hi ha possibilitat de visitar l'interior del Molí de Povia amb la visita prèvia, exclusivament per als allotjats a la Casa Rural La Ribereta.

Al Molí organitzem aperitius, berenars i lloguem l'espai per organitzar casaments.
Contacte: info@laribereta.com

Ruta de dificultat moderada. En la major part de la ruta es pertany al camí asfaltat, el camí de terra representa uns 2,5 km.

Aquesta ruta és recomanada pel valor cultural i històric (Església romànica de Santa Maria del Solà, ruïnes del castell de Lloberola, la torre de guàrdia i Església de Sant Miquel de Lloberola) i paisatgista (boscos de roures, pins, alzines i camps de cultiu). Les esglésies no estan obertes lliurement al públic.

Cada any el Dilluns de Pasqua es pot visitar l'Església de Santa Maria del Solà, és quan se celebra una trobada de veïns, ja que la devoció a la Mare de Déu del Solà encara està molt arrelada a la comarca.

Accés a les ruïnes del Castell de Lloberola (s. XII) és lliure.

Casa Rural La Ribereta

25753 Lloberola, Biosca,

La Segarra, Lleida,

Catalonia, Spain

TEL: +34 633 071 714

TEL. +34 626 737 313 

info@laribereta.com

 Nº de licencia act. tur.:      

PL-000756          La Ribereta      PL-001171-22      L'Oreneta

PL-001173-66     Molí de Povia

© 2020 by CASA RURAL LA RIBERETA

Copyrights